Over ons

Meet the makers!

Wij zijn getrouwd in 2018! Samen wonen we in Ameide, een klein dorpje onder de rook van Utrecht.
Al ruim 9 jaar zijn we samen. Dat zorgt ervoor dat we elkaar door en door kennen. Al vroeg in
onze verkeringstijd vertrokken we samen naar Frankrijk om daar te werken op een kasteel. We
leerden samenwerken! Gijsbert stond in de keuken en Eva was in de bediening aan het werk. Het
maken van een mooi buffet ging ons goed af. We overlegden hoe we de producten zo konden presenteren, dat ze het beste tot hun recht zouden komen. We stemden dit met elkaar af. Zo creëerden we de meest mooie plaatjes! Het viel
de gasten op dat dit zo goed ging. In die tijd zeiden mensen al; jullie moeten samen iets
starten! Dat we nu op dit punt zijn gekomen, vinden we heel bijzonder. We vinden het een eer om met te werken als beste vrienden, maatjes en partners. Het is een uitdaging die we graag aangaan!
En nog steeds overleggen we veel. Stemmen we alle producten op elkaar af om het beste
uit beiden werelden te halen. Als het goed is, zie je dit terug in de producten die jij bij ons kan kopen!

Gijsbert van de Kraats
Gijsbert van de Kraats

Executive Pastry Chef

Eva van de Kraats
Eva van de Kraats

Wedding planner & Stylist

Styling

‘Hoe doe je dat toch elke keer?’ is een vraag die Eva vaak krijgt. Creativiteit zit in haar! Ze weet van elk cadeautje iets prachtigs te maken en is goed met kleuren. Ze zoekt het contrast op en er gaat geen product de deur uit zonder dat er een persoonlijke boodschap bij is gevoegd! Eva: ‘’Details, daar houd ik van! Het zijn de kleine dingen die het doen bij een cadeautje. De chique uitstraling, het handgeschreven kaartje en het strikje om het af te maken. Het zijn de kleine dingen die het doen, maar je moet ze allemaal wel goed uitvoeren. Alleen dan werkt het! Ik geniet ervan als ik hiermee bezig kan zijn. Producten verdienen het om in een mooi jasje gestoken te worden.” Naast haar werk als bruiloft stylist is Eva ook goed met droogbloemen. Ze maakt diverse kransen en geeft hier ook workshops in. Het stylen in opdracht komt ook regelmatig langs. Ben je op zoek naar
iets moois? Of kan je wel een creatieve hand gebruiken?

Bel Eva, ze helpt je graag!

Sweets

Patissier in hart in nieren; dat is Gijsbert. Het ontwikkelen van mooie, vernieuwende producten vindt hij een uitdaging! Door diverse opleidingen weet hij wat hij doet en kent hij zijn vakgebied goed. Van oorsprong heeft hij de koksopleiding gedaan. Gijsbert: “De route die ik heb gelopen is vrij bijzonder. Vaak komen patissiers uit de bakkerswereld, maar bij mij ging dit anders. Vanuit mijn functie als zelfstandig werkend kok ben ik bij de patisserie belandt. Die combinatie is heel fijn. Het maken van smaak combinaties staat centraal in de keuken en is heel goed toe te passen bij de patisserie. Daarom zal je regelmatig iets verrassends vinden, maar ik verzeker je; als je het proeft ben je om!’’ Een specialiteit van Gijsbert is lastig aan te wijzen. Hij is een ster in het maken van nougat, bonbons en bruidstaarten. Geen uitdaging is te gek voor hem. Leg je wensen aan hem voor en hij denkt met je mee!

FOUNDED IN 2020 & BASES AT NO. 1

Voor vragen of speciale aanvragen, neem contact met ons op.
COntact

@Copyright 2020 sweetsandstyling.nl

Gemaakt door: Vollit

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google